Ett vandringspaket som kombinerar vildmark med komfort i Dalslands vackra natur. Snör på dig kängorna, så fixar vi resten!


Paketet är bokningsbart mars till oktober 2024.

Öppna pdf härFölj pilgrimers spår genom den dalsländska skogen

Ni anländer på eftermiddagen och börjar med att checka in på Upperud 9:9, ett modernt och unikt hotell med en hundraårig historia som spannmålssilo. Ni äter en enkel och vällagad middag baserad på lokalproducerade råvaror i säsong och njuter av utsikten över sjön Upperudshöljen. De fem rummen i den gamla silon är elegant och unikt formgivna kompakta studios i två etage med fyra bäddar, kök och badrum. Boka din favorit!

Efter en god natts sömn och en rejäl frukost ger ni er ut på Pilgrimsleden med ett stärkande lunchpaket i ryggsäcken. Leden går i väglöst land genom kuperad, omväxlande natur. Ni vandrar upp på ett berg och vidare till en lägerplats vid en sjö. Längs leden finns många tillfällen att bada. På kvällen belönas ni med värmande bastubad följt av en trerätters middag i restaurangen och ännu en god natts sömn.

Pilgrimsleden Norra Dalsland – beskrivning och karta över leden. Karta finns även i tryckt format hos oss. Leden är väl uppmärkt.


Bokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du paketet Njutvandra på Dalslands Pilgrimsled som tillval. För att komma till tillvalen scrollar du längre ner på bokningssidan. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.


Vandringsportal Västsverige

Nyfiken på fler vandringar i området? Läs mer på Västsveriges vandringsportal.