Vi bakar och lagar rustik mat från grunden och efter säsong i eget kök. Råvaror hämtas från skog, sjö och lokala odlare. Vi lagar mestadels husmanskost men plockar gärna in smaker från världen, såsom Indien och mellanöstern. Den långa baren passar utmärkt för en festlig buffé och vi älskar tårtor!

Under sommarsäsongen bedrivs daglig kaféverksamhet och fredagspubar med livemusik och mat på baren. För hotellgäster lagas frukost och middag året runt, detta bokas som tillval vid rumsbokning eller efter överenskommelse. Vi kan lagar även lunchpaket att ta med ut på äventyr.

2021 gäller följande
Observera att restriktionerna för servering av mat och dryck gör att vi måste stänga 20:30.
Vi serverar middag kl 18.

Vår & försommar: middag till hotellgäster erbjuds lördag, frukost och lunchpaket lördag och söndag. Lördagsöppet café 11-17.
Högsommar:
 frukost, middag, lunch & café alla dagar. Från midsommar till mitten av augusti.

Foto: Border Free Travels

Foto: Sara Arnald

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Border Free Travels