Vi bakar och lagar rustik mat från grunden och efter säsong i eget kök. Råvaror hämtas från skog, sjö och lokala odlare. Vi lagar mestadels husmanskost men plockar gärna in smaker från världen, såsom Indien och mellanöstern. Den långa baren passar utmärkt för en festlig buffé och vi älskar tårtor!

Under sommarsäsongen bedrivs daglig kaféverksamhet och fredagspubar med livemusik och mat på baren. För hotellgäster lagas frukost året runt och middag i högsäsong och på helger, detta bokas som tillval vid rumsbokning eller efter överenskommelse. Vi kan lagar även lunchpaket att ta med ut på äventyr.

2021 gäller följande
Vår & försommar: Lördagsöppet kafé kl 11-17 mars-juni. Frukost och lunchpaket för hotellgäster, lördagsmiddag för hotellgäster. Observera att restriktionerna för servering av mat och dryck gör att vi stänger 20:30.
Högsommar: Från midsommar till mitten av augusti öppet sommarkafé kl 11-18 dagligen. För hotellgäster serveras frukost, lunchpaket vid förbokning och tidig middag kl 19. Vi har en två-rätters meny på kvällen med varmrätt och dessert, 300kr. Det brukar finnas en rätt med kött eller fisk, och alltid en vegetarisk rätt.

Foto: Border Free Travels

Foto: Sara Arnald

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Martin Gustavsson

Foto: Border Free Travels