Dalsland är som gjort för naturupplevelser på två hjul. Våra glest trafikerade landsvägar och fina grusvägar slingrar sig genom skogar, över slätten och längs sjöarna. Vägarna länkar ihop byar, kyrkor, torp, loppisar, museum, caféer, konstnärsateljéer. Utforska landskapet på cykel, och spendera ett par nätter i en lyxig silo med god mat och värmande bastubad. Enkelt = bra!


Paketet är bokningsbart mars-november 2024.
Öppna pdf här 

Välkommen till Dalsland – Sveriges graveldestination

I Dalslands vackra landskap i Västsverige finns mil efter mil av slingrande grusvägar som gör området optimalt för gravelcykling. Dessutom är det enkelt att kombinera cykelturen med ett fikastopp. På Västsveriges sida finns 11 färdiga rutter och massor av information för cyklister.

 

Vill du cykla med guide?

En förhöjd upplevelse och de allra bästa vägarna presenteras naturligtvis av en lokal guide! Vi rekommenderar varmt att ta kontakt med Erik Josefsson på The Dalsland Experience
De hjälper er planera utefter era specifika önskemål. Att cykla med guide kan vara både tryggare, roligare och mindre stressigt.


Bokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du Cykelpaket som tillval. För att komma till tillvalen scrollar du längre ner på bokningssidan. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.


Tips!

Om du vill förlänga helgen föreslår vi en tidig ankomst med cykling innan ni checkar in eller efter utcheckning. Bilen och packningen kan stå kvar på vår parkering.


Foto: Johan Björklund

Foto: Farawaistan