Dalsland är som gjort för naturupplevelser på två hjul. Våra glest trafikerade landsvägar och fina grusvägar slingrar sig genom skogar, över slätten och längs sjöarna. Vägarna länkar ihop byar, kyrkor, torp, loppisar, museum, caféer, konstnärsateljéer. Utforska landskapet på cykel, och spendera helgen i en lyxig silo med god mat och värmande bastubad. Enkelt = bra!


Paketet är bokningsbart 14 april – 16 juni och 1 september – 27 oktober 2023.
Öppna pdf härBokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du Cykelpaket som tillval. För att komma till tillvalen scrollar du längre ner på bokningssidan. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.


Tips!

Om du vill förlänga helgen föreslår vi en tidig ankomst med cykling innan ni checkar in på fredag eller efter utcheckning på söndag. Bilen och packningen kan stå kvar på vår parkering.

Bilder från Johan Björklund, arrangör av tävlingen Dalsland Runt och galen i att cykla på Dalslands alla vägar av asfalt, lera och grus. Kolla in Johans Instagram för mer fantastiska cykelbilder.