Ta en helg i Dalsland och ge dig ut till fots i naturen på lagom långa turer runt sjön eller valda delar längs Pilgrimsleden. Spana in närområdet och spendera helgen i en lyxig silo med unik bastu och god mat. Enkelhet är semester på Upperuds vis!


Paketet är bokningsbart 14 april – 16 juni och 1 september – 27 oktober 2023.

Öppna pdf här


 


Välkommen till Dalsland – tillbaka till naturen

Du anländer på fredag för incheckning på hotellet efter kl 16. Självklart kan du komma tidigare och lämna bilen och packningen på vår parkering om du vill. Du ordnar med egen mat på fredagen och spenderar natten i ett av våra 5 unika rum. Rummen är byggda inuti de gamla silofacken som en gång förvarat bygdens spannmål.

Lördag inleds med en härlig hotellfrukost, kanske efter ett morgondopp från bryggan? Nybakt bröd, ekoägg och gröt, yoghurt och hemkokt sylt, rostade nötter och lokal äpplejuice. Vår frukostbuffé är kompakt men av hög kvalitet. Du hämtar sedan ditt lunchpaket och ger dig ut på äventyr! Vi hjälper dig gärna med tips om turer som passar just dig. Upplev Dalslands vildmark på ensliga stigar eller besök kulturminnen i vårt landskap. Efter din vandring kan du varva ner i vår fina bastu med sjöutsikt. På kvällen dukar vi upp till middag. En god och hemlagad trerätters meny i säsong serveras i caféet. Solnedgången förgyller sjösidan och den stora bryggan är en inbjudande uteservering vid varmt väder.

Efter en andra natt i silo och frukost har du med detta paket sen utcheckning på söndag. Njut av ditt rum ända till kl 14!


Bokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du paketet Vandra i vår eller Vandra i höst som tillval. För att komma till tillvalen scrollar du längre ner på bokningssidan. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.


Vandra vidare!

För fler vandringar i området rekommenderar vi Vandringsportal Västsverige.