Ta en helg i Dalsland och ge dig ut till fots i naturen på lagom långa turer runt sjön eller valda delar längs Pilgrimsleden. Spana in närområdet och spendera helgen i en lyxig silo.
Enkelhet är semester på Upperuds vis!Välkommen – tillbaka till naturen

Du anländer på fredag för incheckning på hotellet efter kl 16. Självklart kan du komma tidigare och lämna bilen och packningen på vår parkering om du vill. Du ordnar med egen mat på fredagen och spenderar natten i en av våra 5 unika rum. Rummen är byggda inuti de gamla silofacken som en gång förvarat bygdens spannmål.

Lördag inleds med en härlig hotellfrukost i caféet, kanske efter ett morgondopp från bryggan?  Nybakt bröd, ekoägg och gröt, yoghurt och hemkokt sylt, rostade nötter och lokal äpplejuice. Vår frukostbuffé är kompakt men av hög kvalitet. Du hämtar ditt lunchpaket och ger dig ut på äventyr! Vi hjälper dig gärna med tips om turer som passar just dig. Upplev Dalslands vildmark på ensliga stigar eller besök kulturminnen i vårt landskap. På kvällen dukar vi upp till middag. En god och hemlagad trerätters meny i säsong serveras i caféet. Solnedgången förgyller sjösidan och den stora bryggan är en inbjudande uteservering vid varmt väder.

Efter en andra natt i silo och frukost har du med detta paket sen utcheckning på söndag. Njut av ditt rum ända till kl 14!

Vandra vidare!

Har du fått blodad tand och vill vandra hela Pilgrimsleden norra Dalsland från Edsleskog till Upperud? Då har vi vandringspaketet Långa Pilgrim som kanske passar dig. Och för fler vandringar i området rekommenderar vi Vandringsportal Västsverige.