Feministsmeden Jessica Fleetwood intar stora salen för en kreativ konstkurs i vår. Kom med oömma kläder och stor nyfikenhet så fixar vi resten. Paketet innefattar en kurshelg med helpension i vår fina miljö i Dalsland. Alla måltider och bastubad ingår i paketet. 


Minst 6 deltagare.
Paketet bokas som tillval online.
Boende tillkommer.
Boka här
Öppna pdf härFeministsmeden Jessica Fleetwood

Jessica är konstnär och smed, utbildad på Steneby i Dals Långed. Som en av grundarna till Not Quite bor hon i Fengersfors, norra Dalsland. På Bruket har hon byggt upp en verkstad som alla kan använda, även de som sitter i rullstol. Det är härifrån namnet Feministsmeden kommer, säger Jessica, jag brinner för allas lika rättigheter att utöva konst. Jessica är en driven och uppskattad lärare på kulturskolan och konstpedagog på Dalslands konstmuseum. Hennes egen konst berör ofta ämnen som kvinnor och arbete.

På kursen kommer vi jobba med tecknande i kol och skulpterande i lera. Vi gör inte ”fina grejer att ta med sig hem” utan vi jobbar med konstnärlig process, undersökande och ”kill your darlings”.  Här handlar det om att känna in, se och lära sig uttrycka något genom händerna!

Det blir ett pass efter frukost kl 10-12 och ett pass direkt efter lunch kl 13-15. Sedan står salen kvar om man vill jobba vidare utan Jessica senare på kvällen eller under söndagen.


Bokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du Konstnär för en dag som tillval. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.