En prunkande helg när naturen exploderat!  Vitsippor, vårlökar och syrénblom samsas med ramslök och rabarber. Maja Klein är bröllopsfloristen som bytt München mot dalslandsskogen för att komma närmare naturen. Tillsammans binder ni kransar och kronor med inspiration från det vilda. På söndagen finns tid att besöka Fröbacken – en hållbar snittblomsodling i Dalsland och vandra genom den vackra Ramslökedalen. Paketet innefattar en kurshelg med helpension i vår fina miljö i Dalsland. Alla måltider och bastubad ingår i paketet.


Minst 6 deltagare.
Paketet bokas som tillval online.
Boende tillkommer.
Boka här
Öppna pdf härHej Maja Klein!

I över 20 år har Maja Klein inspirerats av naturen i sitt skapande med blommor och växter. 2007 till 2022 drev hon egen blomsterbutik i München och smyckade otaliga bröllop och evenemang under namnet Rosalie. Efter många år som sommarboende i Sverige har flyttlasset gått för Maja Klein med familj. De bor nu i Dalsland, inte långt från Upperud.

Nu är det dags för en ny inriktning – min fascination för den orörda, vilda naturens prakt har lockat mig till Sverige, där jag nu bor med min familj. Under kursen på Upperud 9:9 delar jag med mig av inspiration och tekniker hur man kan binda fina dekorationer av naturens gåvor. 


Fredag
Ankomst och incheckning i silo
Middag

Lördag
Frukost
Blomsterkurs
Lunch
Blomsterkurs
Bastubad
3-rätters middag

Det blir ett kurspass efter frukost kl 10-12 och ett pass direkt efter lunch kl 13-15. Sedan står salen kvar om man vill jobba vidare utan Maja senare på kvällen eller under söndagen.

Söndag
Morsdagsfrukost, lite extra lyxig
Möjlighet att besöka naturreservatet Ramslökedalen och Fröbackens snittblomsodling för plock av vårens sista frilandstulpaner.

 

Kransar och kronor

Fröbackens snittblomsodling


Bokning

För att boka paketet väljer du först datum, sedan vilket eller vilka rum du vill bo i och sist väljer du Blomster till mors dag som tillval. Våra fem rum har olika layout, så ta en titt på dem alla så att du väljer passande rum. I Silo 2 och Silo 4 klättrar du till exempel på stegar för att komma till två av de fyra sängarna.

Länk till bokning.