Morgonyoga på bryggan med Annalisa Börjesson från Organic Living. Väck kroppen och sinnet med sköna flöden, avsluta med ett dopp i kanalen och en härlig hotellfrukost.

Under fyra tidiga tisdagsmorgnar kommer vi att väcka våra kroppar och skapa inre balans med hjälp av hathayoga, grunden till många yogaformer. Vi kommer att skapa sköna flöden och rörelser för kroppen och utforska alla delar av hathayogan. Från enklare andningsövningar till asanas (yogaställningar) stående och sittande i olika riktningar. Vi integrerar kortare meditation (fokusövningar) och avslutar med lång välförtjänt Shavasana.

Efter yogan ta ett dopp i sjön och ät en härlig hotellfrukost!

Vem är Annalisa?
En engelsk yogi i Bengtsfors! Annalisa har varit sports massage therapist, fitnessinstruktör och professionell dansare i stilarna jive, lindyhop och swing. Sedan flytten till Sverige 2003 har hon drivit egna hälsostudion ”Back in Shape” med yoga, pilates, massage och näringslära. Sedan några år finns hon i Bengtsfors.
Organic Livings webbsida
Facebook

Datum: 7 juli, 14 juli, 28 juli, 11 augusti.
Varje klass kommer vara 60 min, kl 07-08.

Ta med: Yogamatta (finns även att låna), yogablock om du har, filt och badkläder. Tänk gärna lager på lager så att du kan anpassa kläder efter väder och hur varm du är.

Pris:
150 kr yoga / 250 kr yoga med frukost.

Boka: Onlinebokning här! 
Max 20 platser. Bryggan är stor så det går bra att hålla avstånd.