Hotel Event Café Outdoor

Under sommaren fyller vi huset med café och lunch, och under resten av året fyller vi det med musik och evenemang. Vi har också en stor sal med vackra välvda fönster mot brygga och vatten. Den stora salen passar utmärkt för både bröllop, möten och konferens.

Musik & event

Sedan flera år arrangerar vi musikkvällar på Upperud 9:9. Med nya, större lokaler finns goda möjligheter att utveckla och bredda utbudet. Ofta serveras mat under dessa kvällar, och baren är öppen.

Visa kommande evenemang →

Läs mer →

Café & lunch

Välkommen till vårt café som bjuder bakverk, smörgåsar och lättare luncher.  Vi bakar och lagar mat från grunden i eget kök. Ekologiska råvaror hämtas från skog, sjö och lokala odlare – så långt det bara går. Maten är huvudsakligen grön, med inslag av kött, fågel och fisk.  Öppet varje dag under säsong, övriga året öppet vid större helger och bokningar.

Läs mer →

Fest & bröllop

Där man förr lastade ut spannmål, dukar vi borden i en mäktig festsal med industriell karaktär. Lokalen har mycket rymd och den långa bardisken är perfekt för festliga bufféer och tårtor. Fira kärleken, ett födelsedagsbarn eller ställ till med nyårsfest!

Läs mer →

Möten & konferens

Boka ditt möte eller konferens i vår inspirerande miljö. 

Läs mer →

Historia

Upperuds Valskvarn uppfördes 1988. Strax intill byggde man en spannmålssilo och förband de båda byggnaderna med en täckt transportgång. Efter brand byggdes silobyggnaden upp igen — samma byggnad som nu är Upperud 9:9. På bilden ser man de gamla silobyggnaderna och längst bort kvarnbyggnaden.

Läs mer →