Favoriten från Dals Rostock öppnar årets program på självaste Långfredagen. Carro kommer med den sköna musiken, hela grymma bandet och hemliga gäster…

Det är en fröjd att följa Carro Anderbergs utveckling som låtskrivare och artist. Tillsammans med bandet kommer de köra mycket eget material och några väl valda covers. Carro älskar country, amerikansk musik, pop och rock. Hon har en underbar röst som gärna sjunger ömsint och berättande med gitarren för att i nästa låt riva rock med rang. I bandet spelar Rasmus Lindblom bas, Mattias Hagström trummor, Petter Olsson elgitarr, Tommy Christensen klaviatur och Amanda Hagström backvocal.

Upperud är ju favostället att spela på. Det har väl ingen missat, jag är både flitig besökare och trogen återvändare till denna lilla goa scen där det satsas på musik. Nästan som hemma fast med lyxig och spännande mat, vacker sjöutsikt, en trogen och lyssnande publik… och underbart att få bli bortskämd av personalen så klart! Förra spelningen gjorde vi alldeles innan pandemin slog till i mars 2020, så detta har vi längtat efter LÄNGE – hoppas ni också gjort det i publiken!


Konsert: 250 kr
Konsert och middag: 580 kr

Vi öppnar kl 18
2-rätters meny serveras kl 18-20
Musiken börjar kl 20